8N VAGA GENERAL: NI LA POR, NI LA REPRESSIÓ ENS ATURARAN!

Davant el moment excepcional que vivim, els darrers dies els carrers i les places han estat inundats de gent, i les estudiants hem pres partit de cada mobilització.

Embat rere embat, el moviment estudiantil ha estat sempre a l’alçada dels moments polítics decisius pel nostre poble i ha sortit als carrers en defensa dels drets i les llibertats col·lectives: aquesta no serà diferent. Aquesta vegada, més que mai, les estudiants volem ser al costat del poble, liderant colze a colze el procés de ruptura que ens portarà a la construcció d’un nou model de país, on l’educació serà sens dubte el pilar fonamental per fer d’aquest un territori de persones lliures. Serem lliures perquè serem nosaltres les qui decidim quin sistema eductiu volem als Països Catalans: completament públic, de qualitat, coedicatiu, en català i al servei de les classes populars.

Durant molt de temps hem estat incansables, hem mantingut una mobilització sostinguda per combatre la repressió de l’Estat Espanyol arreu del territori i hem fet front als abuso
s de manera pacífica i organitzada. Ells però, no recularan, i nosaltres no renunciarem a autodeterminar-nos per construir l’educació que volem. Per això cal que seguim: cal que buidem definitivament les aules i sortim als carrers, una vegada més,
en defensa de la República Catalana, en rebuig al article 155 i per exigir la llibertat dels presos polítics catalans.

Sabem que davant l’escenari decisiu en què ens trobem serà només la resposta popular unida i organitzada la que ens permetrà guanyar el referèndum i la República, i és per això que des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans ens sumem a la VAGA GENERAL convocada pels sindicats de classe i amb presència a la comunitat educativa Intersdindical – CSC, COS, CGT i USTEC per al proper dimecres 8 de novembre.


Contra els atacs de l’estat espanyol i en defensa de la República, el 8N VAGA GENERAL!

WhatsApp Image 2017-11-05 at 20.02.22