PREAVÍS DE VAGA ESTUDIANTIL

Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans fem la lectura que ens trobem, ara mateix, en un context polític d’exepcionalitat. Aquesta exepcionalitat ve arran de la possible Declaració d’Independència el dia 10 d’octubre i, també, la conseqüent actuació que pot haver-hi per part de l’Estat Espanyol.

Les dues últimes setmanes el moviment estudiantil ha demostrat estar a l’alçada del momento polític actual, liderant divereses mobilitzacions com van ser la ocupació de l’edifici històric de la UB, una vaga als centres de secundària amb una alta participación i la manifestació d’estudiants més gran de la historia.

Tenint en compte aquest moment polític i la necessitat de mobilització popular constant, entenent que només será aquesta la que ens farà guanyar la República Catalana, des del SEPC fem un preavis de vaga estudiantil per aquesta setmana. D’aquesta manera, creiem que les estudiants haurem de respondre ràpidament en qualsevol context.

L’únic camí possible és la Declaració d’Independència, i haurem d’estar preparades per defensar la República.

FEM HISTÒRIA

Les estudiants hem parlat,

El poble ha manat,

República Catalana!