Exigim protocols d’actuació davant les violències masclistes a les nostres aules, passadissos i despatxos.

Compromeses amb la construcció de la coeducació a les nostres aules i amb l’expulsió del patriarcat d’aquestes, iniciem uns mesos de treball local per exigir protocols d’actuació davant les violències masclistes a les nostres aules, passadissos i despatxos. Els Plans d’Igualtat d’aquests (molt sovint inexistents) solen no contemplar la creació d’aquests protocols, i allà on existeixen solen ser ineficients o incomplets.

Així doncs, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans treballarem perquè a cada centre del nostre país s’inici un procés de treball, debat i reflexió que desemboqui en la creació d’uns protocols d’actuació dignes. Perquè cada dia és 25N, perquè cada dia és 8M.

A continuació reproduïm sis octavetes que es repartiran arreu, que contemplen 6 històries reals per tal de conscienciar sobre l’existència de violències masclistes a les nostres realitats i que pretenen demostrar que el sistema educatiu també reprodueix els patrons patriarcals que regnen la nostra societat.

Tu també pots ser l’agressor.
Tu també pots ser l’agredida!

CaraOctaveta8M 1Octaveta8M 1Octaveta8M 1Octaveta8M 1Octaveta8M 1Octaveta8M 6Octaveta8M