[30G]: Dia Internacional de la No Violència

El dia 30 de gener se celebrà el Dia Internacional de la No Violència, a l’IES Llompart de Mallorca el SEPC hi ha donat suport:

“Avui, 30 de gener, és el Dia Internacional de la No Violència, en ocasions com la d’avui podem veure els caps d’estat clamant, de la forma més hipòcrita, per la pau mundial. Com la hipocresia del primer ministre d’Israel al capdavant de la manifestació a França per la llibertat d’expressió i contra la brutalitat terrorista fa menys d’un mes, el mateix que enviava els seus assassins a Palestina. Però des del SEPC Llompart també volem dir la nostra, estam farts de veure com s’enriuen de nosaltres tan descaradament i avui també cridam contra la violència. Perquè la vertadera violència és el terrorisme d’estat, les tortures policials, el patriarcat i el capitalisme. Violència és la LOMQE i l’EU2015, així com tots els atacs que hem patit tota la comunitat educativa en els darrers temps.

Per això, nosaltres deim prou, i seguim endavant amb la lluita per una educació digna en una terra lliure!”

20150130_105356

Palma de Mallorca, 30 de gener de 2015