Guia per a la insubmissió a les Competències Bàsiques [2015].

Contra les proves de les Competències Bàsiques, les estudiants de Secundària hem decidit, fermament, desobeir. Els 10 i 11 de febrer fem una crida activa a la insubmissió, a fer un boicot a les proves que es volen dur a terme als centres en ambdós dies. Per a això publiquem una guia explicativa, basada en quatre passos bàsics que trobareu en el document:

  1. Preparar una xerrada/passaclasses informatius sobre les Competències Bàsiques.
  2. Signatura de l’autorització de la família.
  3. Negació a la realització de les proves.
  4. Convocatòria de vaga al curs de 4t d’ESO.

Aquestes quatre fases, juntament amb una reproducció de l’autorització a entregar al centre, es troben entre les eines perquè els dies 10 i 11 ens declarem insubmises, defensant el model educatiu en què creiem i lluitem.

 

 

LES ESTUDIANTS DE SECUNDÀRIA DIEM NO! A LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Principat de Catalunya, gener 2015