Crònica. Presentació del nucli del Raval en l’inici de curs

Avui hem realitzat la presentació del nucli del SEPC a la nostra Facultat, la del Raval de la Universitat de Barcelona. A la presentació hi han assistit unes 25 persones que estudien alguna de les carreres que s’imparteixen a la nostra facultat (història, història de l’art, geografia, antropologia, arqueologia o filosofia) i que s’han interessat per la nostra organització estudiantil.

En aquesta presentació, dos militants del nucli han explicat la història del SEPC, així com les línies principals de la nostra tasca, tant en el nostre centre com dins del Moviment de l’Esquerra Independentista. També hem donat a conèixer l’agenda política del moment, on tot el context entorn a la Consulta ha agafat cert protagonisme. D’aquesta manera, s’ha convidat als assistents a participar tant dels actes que celebrarem demà a la nostra Facultat sota la marca #Estudiants9N com de l’#Acampada9N que s’està desenvolupant des de la campanya Independència per Canviar-ho Tot.

Després de finalitzar la presentació, els militants actuals amb gran part del nous assistents hem fet tasques d’agitació i hem encartellat la universitat per tal de difondre els actes de demà i la vaga convocada per la setmana que ve.

Esperem poder seguir treballant aquest any per tal de millorar la nostra realitat dins la Facultat i, a la vegada seguir lluitant per una educació pública, popular, catalana, antipatriarcal i de qualitat, que és l’única que respon a les necessitats de la classe treballadora dels Països Catalans!

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – Ub-Raval

Barri del Raval, 1 d’octubre de 2014