Videofòrum sobre el moviment d’alliberament de les dones kurdes

El passat dimecres 12 de març de 2014 a la Facultat de Biologia el SEPC Campus Diagonal va organitzar una xarrada basada en un Documental que presentava el context polític del moviment d’alliberament nacional del Kurdistan.

L’acte es conformà en el passi del Documental, el qual estava basat en una conversa amb una militant Kurda que resideix a Berlin. Aquesta militant ens explica com s’enfoca la lluita feminista al Kurdistan, les estructures que elles mateixes han creat per conformar-se com a organització feminista no mixta i el funcionament de les seves guerrilles amb la participació exclusiva de dones.

En acabar el passi del documental l’autora del Documental, una militant del SEPC Diagonal, ens va explicar la pròpia experiència en la realització d’aquest i les conclusions que en va poder extreure. D’aquesta manera ens va transmetre que cal prendre consciencia de la lluita feminista al Kurdistan, una lluita molt avançada com a moviment, molt organitzada i sent conscients de la importància de l’educació antipatriarcal que cal assolir per a poder encarar la lluita.

Després  d’aquestes reflexions hi va haver un petit debat sobre aquesta experiència i posteriorment vàrem concloure l’acte.

Des del SEPC Campus Diagonal agrair a l’autora del documental  transmetre’ns l’experiència viscuda i agrair també a tota la gent que va assistir a l’acte.kurdes