XI Trobada d’Estudiants dels Països Catalans

Aquest any tornem a realitzar la Trobada d’Estudiants dels Països Catalans (TEPC), que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’abril a Sant Sadurní d’Anoia. Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans creiem necessària aquesta trobada, que es realitza anualment, com a punt de trobada de totes les estudiants d’arreu dels Països Catalans, com a punt de debat i de formació.

Veiem més imprescindible que mai aquesta Trobada, enfocada enguany a debats sobre l’organització del Moviment Estudiantil i el paper que el nostre sindicat ha de jugar dins la lluita pels nostres drets com a estudiants en un moment de creixement del Moviment Estudiantil. Trobem que la TEPC d’enguany és un pas necessari per poder construir un Sindicat fort i consolidat que sigui capaç de donar resposta a totes les adversitats amb els que ens puguem trobar.

 

PER CONSTRUIR EL SINDICAT D’ESTUDIANTS DELS PAÏSOS CATALANS, VINE A LA TEPC.

 

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans,

16 de març de 2014, Països Catalans