Vota al SEPC i les assemblees de facultat al Claustre! [26-F]

llibret campanya-1
Si feu clic a la imatge podeu visualitzar quin és el programa electoral del SEPC per les eleccions al Claustre, quin és el nostre projecte educatiu i de lluita per una educació digna en una Terra Lliure i també totes les candidatures del SEPC i les assemblees de facultat.

Aquí podeu trobar quin és el programa electoral del SEPC per les eleccions al Claustre, quin és el nostre projecte educatiu i de lluita per una educació digna en una Terra Lliure i també totes les candidatures del SEPC i les assemblees de facultat.

Podeu trobar qui som el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, per quin model d’educació apostem, què hem fet al Campus fins ara, les nostres reivindicacions locals, les nostres peticions i les candidatures.

Pel que fa a la jornada electoral de votació aquesta serà el dia 26 de febrer (resta pendent l’horari de la votació). El període de vot anticipat, del 20 al 24 de febrer del 2014. Per votar en aquest període no cal justificant. El dia 25 de febrer no es podrà accedir a la plataforma de vot atès que, d’acords amb el Reglament Electoral, és la jornada de reflexió. Tota la informació sobre el vot electrònic la trobareu aquí: http://www.upf.edu/eleccions-claustre/

Aquest 26 de febrer, vota al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – Ciutadella més les assemblees d’estudiants!

Vota dignitat aquí i ara!