La Vaga poc a poc pren forma!

comitedevaga

Ahir es va realitzar la segona assemblea del Comitè de Vaga de Ciutadella, després de difondre els motius de la convocatòria de vaga en totes les facultats del nostre campus. Per tal de continuar enfortint la feina feta, entre totes vam decidir continuar amb la recollida de signatures que portem dies realitzant, així com més fer més passa-classes i repartir més octavetes durant tots els dies que queden fins la vaga. També penjarem pancartes i encartellarem per tot el campus.

Durant tota aquesta setmana podreu trobar-nos durant el matí i la tarda recollint signatures a l’Àgora i davant de la Biblioteca. Si encara no has firmat, encara estàs a temps!

Una altre qüestió que vam decidir, va ser la realització d’un acte electoral amb  diverses associacions i assembles de cara a les eleccions al Claustre del proper dia 26 de febrer. Participarem les diferents assemblees de facultat així com el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans que formem entre d’altres part del Comitè de Vaga.L’acte serà el dijous dia 20 de febrer. Més endavant us donarem tota la informació més detalladament.

Finalment convidar-vos a les següents reunions del Comitè de Vaga. La següent serà el dimarts 25 de febrer a la 13 al Pati de Jaume I, així com també a les 21h el mateix dia al mateix lloc. Si veniu al vespre us recomanem que agafeu el sac i la màrfega.

Si tens propostes o vols participar en l’elaboració de la vaga envia un correu a: [email protected] o vine a la següent reunió del Comitè de Vaga. T’esperem en les següents convocatòries!

Comitè de Vaga de Ciutadella

( Extret de http://recuperemelnostrepresent.wordpress.com/)