Continuem organitzant la vaga!

comitedevaga (1)

L’assemblea d’estudiants Anarquistes, la de Ciències Polítiques, la d’Humanitats, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, així com estudiants d’arreu del Campus de Ciutadella vam organitzar-nos en el Comitè de Vaga – Ciutadella per tal de convertir la vaga del 27 de febrer en tot un èxit.

Durant tota la setmana anterior s’han fet passa-classes, repartiment d’octavetes i agitació diversa per tal de difondre els motius i raons de la convocatòria. També s’han organitzat taules de recollides de firmes de les reivindicacions, que han tingut una molt bona recollida entre les estudiants dels Campus. Recordar que les reivindicacions que motiven la mobilització són quatre: el fraccionament en el pagament de la matrícula universitària en diversos terminis, la creació d’un fons de beques propi de la Universitat Pompeu Fabra d’ajuda directa als estudiants amb problemes econòmics-, una veritable oferta en màsters públics que ens permeti continuar estudiant i la remuneració de les pràctiques curriculars i la gratuïtat dels crèdits d’aquestes.

Així doncs per tal de continuar treballant en aquesta direcció us convoquem a la segona assemblea del Comitè de Vaga de Ciutadella d’aquest dimecres dia 12 de febrer a la 13h al Pati de Jaume I.

Si tens propostes o vols participar en l’elaboració de la vaga envia un correu a: [email protected] o vine a la següent reunió del Comitè de Vaga. T’esperem aquest dimecres!

Comitè de Vaga de Ciutadella

( Extret de http://recuperemelnostrepresent.wordpress.com/ )