Aquest dimecres vine a la Paellada Popular!

acte19F

Des de l’assemblea del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans del Campus de Ciutadella us convidem a l’acte polític i el dinar que tindrà lloc el pròxim dimecres 19 de febrer a les 14h al Pati de Jaume I.

A les 14h dinarem al Pati de Jaume I. Al menú hi haurà amanida, paella vegana i fruita més aigua,vi o cervesa. El dinar costarà en total 5 €, 3 € del dinar i 2 € de bo d’ajut per la nostra assemblea. Tots els beneficis d’aquest dinar aniran destinats a cobrir els costos anti-repressius derivats de la nostra lluita estudiantil i a poder finançar-nos com a assemblea, per continuar lluitant per una educació pública, catalana, popular, de qualitat i antipatriarcal.

A les 16h farem l’acte polític al mateix Pati de Jaume I. Presentarem la campanya nacional ” Educació Digna en una Terra Lliure” a càrrec del nostre company Franz Estartús. També comptarem amb la participació del diputat de la Candidatura d’Unitat Popular- AE  al Parlament de Catalunya David Fernández i el company Roger Manau de l’assemblea d’Humanitats de l’UPF.

Us hi esperem!