Presentació SEPC Diagonal

La presentació del nucli de diagonal del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, es va celebrar el passat 9 d’octubre, així recordant els companys del País Valencià en la seva Diada, a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

A l’acte hi varem assistir un centenar de persones que vam participar del dinar popular que organitzava la militància, i amb un preu solidari que es destinava una part a la caixa de resistència dels docents de les Illes Balears i Pitiüses. Vam poder gaudir de la participació a l’acte d’en Cesk Freixas i en David Caño, que ens van oferir un espectacle cultural combinant música i poesia. Des d’aquí volem agrair la seva col•laboració i felicitar-los per l’actuació.

Després de dinar es va presentar el nucli del Sindicat, amb una breu explicació de la situació de les Universitats Públiques dels Països Catalans , els reptes del moviment estudiantil, els objectius del SEPC i amb els eixos que es treballen.
Per concloure la jornada la portaveu del Comitè de Suport a a la vaga indefinida de les Illes Balears, Neus Tur, va fer una xerrada sobre la situació del Català a les Illes i ens va explicar tot el procés de la vaga indefinida dels docents, i com aquesta ha passat a ser una vaga social.

Des del SEPC volem agrair la participació en l’acte de tots els assistents, que ni la pluja ens va aturar!

sepc presentacio ll

 

 

 

sepc presentacio