[UPF-Poblenou] Ca l’Aranyó: el nou espai ocupat i autogestionat del Campus

L’Assemblea de facultat de Poblenou va ocupar el passat 21 d’octubree l’espai “punt de trobada” que es troba a la planta zero de l’Edifici Roc Boronat 52. Una sala que allotjava un Abacus el curs passat i que des de setembre es mantenia inutilitzada i retinguda per els alts càrrec de la UPF, mentre que la comunitat universitària es veu mancada de sales autònomes on dinamitzar la vida associativa del campus. La disponibilitat d’espais oberts estudiants al nostre campus és gairebé nul·la, i això dificulta la vida associativa dins de la universitat, de manera que era clara la necessitat de reclamar un punt propi com a entitats i estudiants.

Per aquest motiu, des del SEPC, volem difondre la gran tasca realitzada per l’Assemblea de la facultat, que ha aconseguit la cessió permanent de l’espai.

A partir d’ara, Ca L’Aranyó estarà a la disposició de totes les qui conformem aquesta universitat púbica i serà emprat per assemblees, tallers, debats, aula d’estudi, conferencies i tot tipus d’activitats que, més enllà de les sessions magistrals, ens aportaran valors i formació com a subjectes del moviment estudiantil de base.

Estem entusiasmades amb aquest nou projecte “ESPAI OBERT CA L’ARANYÓ”, com a SEPC, hi participarem per fer-ne un indret autònom, autogestionat per l’alumnat i referencial per a totes les membres del teixit universitari.

Estem convençudes que és un primer pas per fer créixer el teixit i la participació associativa dins de la facultat i per estendre l’apoderament que ens pertoca com a membres de la comunitat universitàries. Un punt de partida per convertir el Campus de Poblenou en un espai més del barri, ple de vida i unitat popular.

Avancem amb dignitat, conquerim l’educació popular!

Espais alliberats són noves alternatives.

#RecuperemLaUPF #RecuperemElPoblenou

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – UPF Poblenou

1 de novembre de 2013