Presentació del nucli UPF – Poblenou

Amb la pregunta “I després de l’11-S, què?” es va presentar el nucli del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans al Campus de Poblenou de la UPF. Anna Grabiel, de l’Esquerra Independentista, Josep Antentas del Procés Constituent i un membre de l’ANC van ser els ponents del debat que va tenir lloc a la plaça Gutenberg davant una cinquantena de persones. Professores, estudiants i d’altres que ja sabien que aquell dimecres hi havia moviment al pati de la universitat més grisa de l’àrea metropolitana van acostar-se per compartir les reflexions del debat.
Som la llavor crítica dins la Pompeu” deia el membre del SEPC que presentava la xerrada. I és així, joves cada cop més conscients de la situació precària de l’educació del país, carregats d’energia positiva per plantar cara a la fal·làcia imperant. Un sindicat al servei de les estudiants i de les classes populars que topen massa sovint contra els murs de la incompetència i les contradiccions capitalistes.

Som el futur, tremoleu!

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – UPFPoblenou,

23 d’Octubre del 2013