Crònica de la jornada de vaga del 27F a Mataró

El passat dijous 27 de febrer, a Mataró també es va dur a terme la jornada de vaga estudiantil. La jornada va començar ben d’hora, a les 8.00 del matí amb piquets informatius. Uns piquets força exitosos. A les 10.00 del matí va continuar la jornada de vaga amb el plat fort del dia, la manifestació encapçalada pel lema “o els seus privilegis o la nostra dignitat” pel centre de la ciutat reclamant una educació digna en una terra lliure, és a dir, una educació sense retallades, participativa, pública, de qualitat, no patriarcal, catalana i en català. A la manifestació i eren presents aproximadament unes 70 persones que des del SEPC Mataró ho valorem molt positivament. Al llarg del recorregut no va haver-hi cap incident policial i la manifestació va poder fluir sense cap problema.

Per tant des del sindicat d’estudiants dels Països catalans de Mataró valorem molt positivament la jornada de vaga a la ciutat i animem a la resta d’estudiants de Mataró que s’uneixin a nosaltres per continuar fotent canya a les retallades, a les privatitzacions, a l’espanyolització…

Perquè ens van sobrar motius per fer vaga i perquè tornarem a fer-ne! Perquè Seguim i seguirem lluitant per aconseguir una educació digna en una terra lliure!